Pace!
 
AcasaFAQCautareMembriInregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 258
Ultimele subiecte
» BANCURI
Lun 11 Iun 2018, 11:39 Scris de zaraza26

» CAMERA DE WHISKY
Lun 11 Iun 2018, 08:50 Scris de Ciprian

» Politica se face cu... caricaturi
Dum 10 Iun 2018, 14:44 Scris de Anahoret

» Chestii funny
Dum 10 Iun 2018, 14:41 Scris de Anahoret

» ANUNTURI
Sam 09 Iun 2018, 21:18 Scris de Anahoret

» Casuta din padure
Vin 08 Iun 2018, 14:05 Scris de zaraza26

» Educatia în familie
Vin 08 Iun 2018, 14:01 Scris de zaraza26

» Una... Alta... în politică
Mar 05 Iun 2018, 17:59 Scris de Ion

» Klaus Johannis - Presedintele ales
Mar 05 Iun 2018, 07:32 Scris de dolion

» ASTAZI E ZIUA TA...
Lun 04 Iun 2018, 12:13 Scris de zaraza26

» Vorbe de duh spuse de un cinic
Mier 23 Mai 2018, 13:42 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Vin 13 Apr 2018, 15:52 Scris de ostrovna

» Limba română
Mier 04 Apr 2018, 10:16 Scris de zaraza26

» ENGLISH
Mier 28 Mar 2018, 20:52 Scris de Ion

» Eternul feminin
Lun 26 Mar 2018, 13:48 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Lun 19 Mar 2018, 11:02 Scris de zaraza26

» Tehnica(diverse)
Lun 19 Mar 2018, 10:59 Scris de zaraza26

» LUMEA IN CARE TRAITI
Dum 18 Mar 2018, 12:02 Scris de Anahoret

Cuvinte-cheie
drumetie problema istorie curiozitati internet Limba muzica_traditionala 23 mediu politica taieri brasov sibiu reclame Popasul Când comment-143 Vremea padure poezii romana 1 Patapievici google 1918 Literatura
Iunie 2018
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
Emil Condor
 
dolion
 
abbilbal
 
ostrovna
 
zaraza26
 
Anahoret
 
aurora
 
Cristina
 
Ion
 
zuum
 
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 

 


Rechercher Cautare avansata

Distribuiți | 
 

 Doamnelor...ce mai gătiți azi?

In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

avatar

Numarul mesajelor : 13548
Varsta : 61
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Sam 14 Noi 2009, 14:41

@nicuvar a scris:
@cactus a scris:
Helăuuuuu vreau si io un ajutor ca nu mai stiu...

Limbă de vită - rasol DAR se făcea cu un fel de sos fain cu măsline. Datzi si voi o retzetă pliiiiz - si cu ce garnitura merge mai bine ? orez sau pireu sau...

Multzam mult... hug

Avem mai multe:

Limba rasol su sos de usturoi

Limba cu mazare

Limba rasol cu sos de rosii

Limba rasol cu ciuperci si sos

Limba cu cartofi natur si sos de marar

Limba cu sos picant si ciuperci

Cactus cu pireu zic eu smile mwah! mwah! mwah! hug
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
avatar

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Sam 14 Noi 2009, 15:31

@ostrovna a scris:
@nicuvar a scris:
@cactus a scris:
Helăuuuuu vreau si io un ajutor ca nu mai stiu...

Limbă de vită - rasol DAR se făcea cu un fel de sos fain cu măsline. Datzi si voi o retzetă pliiiiz - si cu ce garnitura merge mai bine ? orez sau pireu sau...

Multzam mult... hug

Avem mai multe:

Limba rasol su sos de usturoi

Limba cu mazare

Limba rasol cu sos de rosii

Limba rasol cu ciuperci si sos



Limba cu cartofi natur si sos de marar

Limba cu sos picant si ciuperci

Cactus cu pireu zic eu smile mwah! mwah! mwah! hug

si unde-i aia in care se baga si masline ???? Acuma, sa le citesc pe toate ??? OK - le citesc...

_____________________
"Să muriți bine " (Băsescul )

Dacă cineva ți-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Așază-te pe malul râului și în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
avatar

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Sam 14 Noi 2009, 15:34

m-am uitat la asta: http://nicuvar.wordpress.com/2009/08/31/limba-rasol-cu-sos-de-usturoi/ si daca m-as uita la toate, nu mi-ar mai trebui alta haleala; dar aia cu masline ?????

_____________________
"Să muriți bine " (Băsescul )

Dacă cineva ți-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Așază-te pe malul râului și în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
dolion

avatar

Numarul mesajelor : 22029
Varsta : 66
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Dum 15 Noi 2009, 09:28

Limba cu masline

Timp de preparare:
1 h30 min (complexitate medie)

Ingrediente:
o limba de 1 kg, 150 gr. masline, 4-5 buc. ceapa, 1 pahar ulei, 1 pahar vin, 3-4 buc. rosii, 2 lingurite faina, 1 foaie de dafin, 1 lamiie, 100 gr. arpagic, sare, piper

Mod de preparare:
Limba fiarta se lasa sa se raceasca, se taie felii si se presara cu putin piper. Se asaza apoi feliile de limba intr-o cratita. Ceapa se taie subtire si se prajeste intr-o tigaie, in ulei fierbinte, pina capata culoare aurie. Se adauga faina, se stinge cu putina zeama in care a fiert limba si se lasa sa fiarba inabusit pina cind se inmoaie ceapa. Apoi se trece prin sita in cratita cu feliile de limba. Se adauga o foaie de dafin, piper boabe si putina verdeata tocata marunt (marar si patrunjel). Arpagicul se curata si se prajeste usor in putin ulei fierbinte. Apoi se adauga in cratita cu feliile de limba impreuna cu maslinele spalate, 2-3 rosii taiate felii prajite in ulei si strecurate. Se toarna deasupra putina zeama in care a fiert limba, 1 pahar de vin, se adauga citeva felii de lamiie curatate de coaja si simburi si taiate in doua. Se lasa sa fiarba si sa scada, tinind seama ca sosul daca se raceste, se ingroasa.
Cind este gata, se lasa sa se racoreasca, apoi se asaza pe un platou, garnisind imprejur cu felii de lamaie.

http://www.gustos.ro/retete-culinare/mancaruri-cu-carne/limba-cu-masline-2.html

Si pentru mine e un fel de mancare indragit! Dar nu mai face nimeni si mor de pofta!

_____________________
Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
avatar

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Dum 15 Noi 2009, 09:52

fac saptamana viitoare; daca nu gasesc limba de vita, trebe sa mearga si aia de porc (zic io) si maslinele fara samburi... Abia astept; mare multzamita... - vinu trebe sa fie sec sau demisec ? rosu sau alb sau, zic io , prima data trebe sa gust si dupa aia sa pun; un singur pahar ?????? nu-i prea putzin ?

_____________________
"Să muriți bine " (Băsescul )

Dacă cineva ți-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Așază-te pe malul râului și în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
avatar

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Dum 15 Noi 2009, 10:01

am gasit si la Sanda Marin.... uite aici

296. LIMBĂ RASOL
1 limbă cam de 1 kg, 3 l apă, 2 cepe, 1 pătrunjel, 10 boabe piper, 1 foaie de dafin, sare.
Se spală limba în mai multe ape, frecând-o cu puțin mălai pentru a se lua toată murdăria dintre pori. Se scoate gâtlejul și se ține limba cel puțin o oră în apă rece, înainte de a fi pregătită. Se pune la fiert într-o oală cu apă rece. Când începe să dea în clocot, se ia spuma, se adaugă zarzavatul, foaia de dafin, sare, piper, se acoperă și se lasă să fiarbă potolit timp de trei ore (limba de vițel și cea de purcel fierb mai repede). Se curăță fierbinte de piele, începând de la vârf, trăgând ușor și ajutându-ne cu un cuțit mic. Se servește fierbinte cu sos de hrean, de roșii sau cu alt sos. Zeama în care a fiert poate servi la pregătirea unei supe de zarzavat.
297. LIMBĂ CU SOS DE SMÂNTÂNĂ
Aceleași cantități ca mai sus, în plus 1 ceapă, 1 lingură unt, 1 linguriță făină, 1 ceașcă smântână, sare.
Se fierbe limba ca mai sus, se curătă de pieliță, se taie felii și se așază în cratiță. Se prăjește în unt o ceapă tăiată mărunt. Când ceapa a început să se îngălbenească, se adaugă făina. Se stinge cu o ceașcă din zeama în care a fiert limba, se face un sos potrivit de gros, se adaugă smântâna, se toarnă peste limbă și se lasă să mai fiarbă 10 minute la foc mic.
298. LIMBĂ CU SOS DE ROȘII
Aceleași cantități ca la “Limba rasol”, în plus 1 ceapă, 1 lingură unt, 1 linguriță făină, 2 linguri bulion, 1 Iinguriță zahăr, sare.
Se fierbe limba și se pregătește sosul ca pentru “Limbă cu sos de smântână” înlocuind smântâna cu bulion de roșii și adăugând o linguriță de zahăr.
299. LIMBĂ RECE CU MĂSLINE
Aceleași cantități ca la “Limbă rasol”, în plus 2 linguri ulei, 2 cepe, 1 linguriță făină, 2 linguri bulion, 1 păhărel de vin, 200 g măsline, sare.
Se pregătește la fel ca limba cu sos de smântână, înlocuind untura cu ulei, smântâna cu bulion, iar la ultimele clocote se adaugă măslinele spălate și fierte cinci minute în apă. Se servește rece.




oricum, kestia-i complicata rau - adica cum sa trec ceapa prin sita ? inseamna pasirat ? Si daca cumpar un parfum fain, oare jumatatea mai buna n-ar fi dispusa sa.....

_____________________
"Să muriți bine " (Băsescul )

Dacă cineva ți-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Așază-te pe malul râului și în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
dolion

avatar

Numarul mesajelor : 22029
Varsta : 66
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Dum 15 Noi 2009, 10:20

Limba se tine in apa rece 1-2 ore inainte de a se incepe prepararea, pentru a-i scoate tot singele. Se pune apoi la fiert in apa fierbinte cu sare. In timpul fiertului se incearca si cind pielita se ia usor se scoate afara, se lasa sa se racoreasca putin si se curata apoi cu virful unui cutit, incepind din virful limbii. Se pune din nou la fiert, spumuindu-se cind este nevoie.

Maslinele se desareaza mai din vreme in apa calda. Feliile de limba se asaza in sos odata cu maslinele.

Limba cu masline, savurata cu un pahar de vin alb demisec si o felie de lamaie!

Acestea au fost spicuiri din retete.

Si acum o alta reteta, ce mi s-a parut haioasa:

Ei, dragii mei, va voi prezenta azi o reteta draga mie pentru ca este specialitatea mamei* (mele, evident).
*Trebuie sa mentionez ca a participat si ea la elaborarea a ceea ce vedeti in poza. Si era, draguta, foarte emotionata ca o sa apara pe blog.

Asaaa... Deci azi preparam limba de vita cu masline.
Ma simt obligata sa-i avertizez pe cei care sunt mai slabi de inger, ca limba arata scarbos, asadar nu va aruncati in aceasta aventura culinara decat daca stati bine cu stomacul... A nu se intelege ca mancarea nu e delicioasa, ci doar ca doua dintre etapele prepararii sunt un pic... mmmm... dezagreabile.

De ce vom avea nevoie:
1 limba de vaca
2 gogosari
1 ceapa
3-4 catei de usturoi
2 lamai
masline negre
1 cutie pasta de rosii
3-4 linguri de faina
piper boabe
dafin

Ce facem:
Eu sper ca bine...
Si pe langa bine mai facem urmatoarele:
Fierbem limba cam vreo 2 ore. Mama tine sa mentioneze ca limba e foarte tare, ca atare, trebuie sa o fierbeti cel putin 2 ore. O sa va prindeti ca e gata in momentul in care pielita de pe suprafata ei se umfla si face niste basicute. Infigeti si o furculita sa testati fragezimea. (Eu v-am avertizat ca e un pic scarbos, asa ca, daca doar citind acestea ati simtit micul dejun facand drum intors, va recomand sa stati frumusel pe locul vostru si sa gatiti altceva, sau in loc de limba sa folositi piept de pui sau curcan).
In timp ce fierbem limba, punem la fiert si maslinele (nu mult, asa, cat sa se inmoaie un pic).
Daca e totul in regula, scoateti limba pe un carpator ( pe un fund de lemn, in cazul in care sunteti de prin alte regiuni) si decojiti pielita de deasupra.
NB: Pielita se va curata cel mai usor cat limba este aburinda. Atata doar sa nu va ardeti!
NB2: NU aruncati apa in care ati fiert limba ca o folosim mai incolo!
Taiem apoi limba feliute( 2 mm grosime, intervine mama. Deh, inginer, la ce sa te astepti!?), asa cum se poate vedea in imaginea alaturata si daca suntem perspicace, vom observa ca am curatat lamaile de coaja si ca le-am feliat si pe ele. Daca nu suntem...asta e, o sa ne intrebam nedumeriti la sfarsit: "Si cu lamaile ce fac?!"



Intr-o oala, tigaie sau ce aveti voi ( numai nu farfuriute, canite, ceinice, etc...) punem niste ulei, asa cam cat sa acoperim fundul recipientului (zise mama). Aruncam in ulei ceapa taiata pestisori (zic eu) si julien (zice mama si scriu eu, asadar daca e gresit, ma iertati), usturoiul curatat si taiat bucatele si gogosarii, tot bucatele.
Punem capacul si asteptam sa se inmoie toate chestiile.
Sfat via mama: cand ridicati capacul ca sa testati si sa mai amestecati putin ingredientele, nu il fluturati aiurea, ci tineti-l deasupra oalei, astfel incat lichidul condensat sa se scurga inapoi in oala.
Acum ca am testat gogosarii si am observat ca sunt moi, putem sa punem: limba, lamaile, piper boabe, frunze de dafin, si maslinele fierte. Peste toate, turnam cateva cani din zeama formata in urma fierberii limbii. (Daca ati aruncat-o din obisnuinta, trageti-va o palma peste frunte si puneti niste apa).
Punem capacul la loc si trecem sa facem sosul.
Intr-un castron, punem cam 3-4 linguri mari de faina. Neaparat intai faina. Incoporam apoi, jumatate din pasta de rosii, amestecand continuu sa nu se faca bulgarasi si adaugand si putina apa rece cat sa obtinem o compozitie lichida.
Cand am terminat de omogenizat, turnam continutul peste restul de ingrediente, potrivim de sare si piper, turnam si restul de pasta de rosii si mai lasam sa fiarba... cam un sfert de ora.

Gata! Se poate servi cu cartofi natur, paste, orez... cam orice care intra in categoria garnituri. ("Cam" ala e pus acolo pentru voi astia care v-ati gandit la cartofi prajiti... Nuh, nu merge! Stati jos, 2!)

Dobar tek!

http://jurnalculinar.blogspot.com/2008/10/limba-cu-masline_29.html

_____________________
Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
avatar

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Dum 15 Noi 2009, 12:06

cu retzeta asta mai vii de-acasa; kestia cu belitul limbii de pielitza aia - io mi-s artist; ce n-am intzeles : ce-i ciapa aia "Julien" ? Banuiesc ca n-are importantza ; si -nota bene - ai lasat la optziunea mea VINUL.... vezi, de aia esti tu ficior prima-ntai

PEisEi: chestia cu gogosharii - nu stiu ca au cam trecut, dar nu disperam.
PeipEisEi: nu-i nimic scarbos in retzeta data de tine; dimpotriva
Oricum , sosul il las pe seama celei Muuuuult superioare mie; io fac celelalte lucrari intru nobila ostoire a patimilor culinare a trupului pacatos intru care ma (mai) aflu. NORMAL ca trebe sa trec pe la Sandu - are un sec roshu de Recas dur de tot; la cerere face cupajare cu un roshu dulce de Recas - iese ceva bun de tot.
O sa va povestesc fiindca n-am aparat de facut poz(n)e

Bai da uei - azi halesc din raciturile facute ieri. Mie-mi plac cu boia iute si cu zeama de lamaie (cu otzet, nu prea). Frumos este cand incepi sa scotzi osishoarele alea minuscule din adidashii fierbintzi si din cozi si cand mainile-s pline de gelatina care se intareshte. DaŽ sa stii ca nu-i scarbos dimpotriva - . N-ai fost niciodata la vreun taiat de porc undeva in cadru privat ? E SUPER...

_____________________
"Să muriți bine " (Băsescul )

Dacă cineva ți-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Așază-te pe malul râului și în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
ostrovna

avatar

Numarul mesajelor : 13548
Varsta : 61
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Dum 15 Noi 2009, 14:14

@cactus a scris:
cu retzeta asta mai vii de-acasa; kestia cu belitul limbii de pielitza aia - io mi-s artist; ce n-am intzeles : ce-i ciapa aia "Julien" ? Banuiesc ca n-are importantza ; si -nota bene - ai lasat la optziunea mea VINUL.... vezi, de aia esti tu ficior prima-ntai

PEisEi: chestia cu gogosharii - nu stiu ca au cam trecut, dar nu disperam.
PeipEisEi: nu-i nimic scarbos in retzeta data de tine; dimpotriva
Oricum , sosul il las pe seama celei Muuuuult superioare mie; io fac celelalte lucrari intru nobila ostoire a patimilor culinare a trupului pacatos intru care ma (mai) aflu. NORMAL ca trebe sa trec pe la Sandu - are un sec roshu de Recas dur de tot; la cerere face cupajare cu un roshu dulce de Recas - iese ceva bun de tot.
O sa va povestesc fiindca n-am aparat de facut poz(n)e

Bai da uei - azi halesc din raciturile facute ieri. Mie-mi plac cu boia iute si cu zeama de lamaie (cu otzet, nu prea). Frumos este cand incepi sa scotzi osishoarele alea minuscule din adidashii fierbintzi si din cozi si cand mainile-s pline de gelatina care se intareshte. DaŽ sa stii ca nu-i scarbos dimpotriva - . N-ai fost niciodata la vreun taiat de porc undeva in cadru privat ? E SUPER...

Eu fiind de la oras mi se parea ceva iesit din comun dupa ce m-am maritat la "taiatul porcului" intr-adevar SUUUPER!!!
Eu ma ocupam de mincare acolo linga Ineu se face friptura din carnea proaspata,varza cu carne si oase din acelea moi si cirnati prajiti,caltabosi cu orez ma rog.....dimineata piine prajita pe plita se freaca cu usturoi si untura +ceai de menta,palinca se bea in paharele degetar si nu prea multe ca-i de lucru:) mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
avatar

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Dum 15 Noi 2009, 14:55

Ineu... zona faina; cunoaste Cactus...

_____________________
"Să muriți bine " (Băsescul )

Dacă cineva ți-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Așază-te pe malul râului și în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
abbilbal

avatar

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Dum 15 Noi 2009, 15:47

Păi ce nu cunoaște Cactus în zona Arad, pe o rază de 300 Km ? so funny!

_____________________
Noa, seeerbus drajilor!
.......BLOG PERSONAL
Sus In jos
CRUCIAT

avatar

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Sam 19 Feb 2011, 20:34

Pai..Io ieri am gasit la piata...urzici! am luat, ca haplea, 3 "buchete" ! Nu m-am gindit sa va fac poze si acum regret.
Mai intii si mai intii, aici nu prea sint de gasit..asa ca o socotesc o victorie personala. thumb_yello
Apoi,din lipsa de timp, ca trecu timpul tot cascind gura la tarabele de prin piata mobila care in perioada aceasta a anului este la 20 de metri de strada mea...si eu nu am mai ajuns...de vreo 3 ani sa calc...am trecut iute-iute la procesul de fabricatie: aplicare manusi, spalare amanuntita a fiecarui fir, apoi oparirea si fierberea in oala de presiune doar 6 minute! Apoi, aruncate in scirba in blender, cu unt, sare, piper si...uitate acolo alte 3-4 minute.. apoi, cind tocmai intrase sotul pe usa, flamind ca un lup...i-am pasat in fata un ou facut in apa ( oh da! ), ca prea scaldasem urzicile in unt, cu un morman de urzici-piure, brinza de oaie feta, piine neagra cu fel de fel de simburi in ea tocmai adusa de la cuptorul din vecini si...un pahar de vin alb sec.
E drept ca aveam , in rezerva, incalzita deja si o supa avgolemono si un rest de mincare de curcam cu zarzavaturi...dar lupul s-a declarat satisfacut. noroc!
Incurajata de succesul repurtat, am purces pe seara si la fabricarea unei placinte cu mere verzi( dar, din pacate, dulci), cu foaie de aluat, nu cu foi subtiri de strudel; voiam o variatie, am gasit o tipa laudindu-se pe ...undeva si punind si poze so funny! ca i-a iesit...am facut-o..dar mie nu mi-a placut, sau cel putin nu asa o voiam..asa ca va pun Io poze, dar nu sariti la gitul meu!











_____________________
Doctor Cross
Sus In jos
Emil Condor

avatar

Numarul mesajelor : 22402
Varsta : 59
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Sam 19 Feb 2011, 20:38

De mult nu am mai mâncat urzici! Peste 25 de ani...

Arată bine plăcinta - ceva în genul acela mănânc si eu acum. Very Happy

_____________________
_____________________
Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)


Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Sam 19 Feb 2011, 20:39, editata de 1 ori
Sus In jos
dolion

avatar

Numarul mesajelor : 22029
Varsta : 66
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Sam 19 Feb 2011, 20:38

Mi-era dor de ceva bun si nu stiam de ce! Asa ca eu sar primul la gatul tau, pentru pofta ce mi-ai facut-o cu placintele cu mere (preferatele mele) si asta pentru ca nu ma pot delecta cu ele!

_____________________
Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Sus In jos
VOTAN

avatar

Numarul mesajelor : 630
Localizare : brasov
Data de inscriere : 25/11/2010

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Sam 19 Feb 2011, 20:39

Doamna mea a gatit azi iepure!

_____________________
CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! old
Sus In jos
dolion

avatar

Numarul mesajelor : 22029
Varsta : 66
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Sam 19 Feb 2011, 20:49

Vezi, Emil, ca cineva a mancat azi iepure prajit?

_____________________
Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Sus In jos
CRUCIAT

avatar

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Sam 19 Feb 2011, 20:49

@dolion a scris:
Mi-era dor de ceva bun si nu stiam de ce! Asa ca eu sar primul la gatul tau, pentru pofta ce mi-ai facut-o cu placintele cu mere (preferatele mele) si asta pentru ca nu ma pot delecta cu ele!
de ce? daca nu e impotriva domnu' doctoru', fac transa noua, mai reusita, si trimit! Very Happy

_____________________
Doctor Cross
Sus In jos
CRUCIAT

avatar

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Sam 19 Feb 2011, 20:51

@VOTAN a scris:
Doamna mea a gatit azi iepure!
p' ala prins de Emil??? oh da!
l-a facut ostropel sau stufat? e bun oricum si foarte santos. bravo

_____________________
Doctor Cross
Sus In jos
dolion

avatar

Numarul mesajelor : 22029
Varsta : 66
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Sam 19 Feb 2011, 20:51

Le mananc si nereusite! Nu sunt pretentios din fire.

_____________________
Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Sus In jos
Emil Condor

avatar

Numarul mesajelor : 22402
Varsta : 59
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Sam 19 Feb 2011, 20:52

@dolion a scris:
Vezi, Emil, ca cineva a mancat azi iepure prajit?
Chiar voiam să spun la citirea acelui post, că Zaraza a făcut poftă si la altii. Very Happy

_____________________
_____________________
Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Sus In jos
CRUCIAT

avatar

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Sam 19 Feb 2011, 20:52

@Emil Condor a scris:
De mult nu am mai mâncat urzici! Peste 25 de ani...

Arată bine plăcinta - ceva în genul acela mănânc si eu acum. Very Happy
gind la gind cu bucurie! Very Happy

_____________________
Doctor Cross
Sus In jos
VOTAN

avatar

Numarul mesajelor : 630
Localizare : brasov
Data de inscriere : 25/11/2010

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Sam 19 Feb 2011, 21:04

Tinand regim cresc iepuri asta e...Azi a fost la cuptor impanat cu usturoi,cimbru si boabe de piper....Urzici,acus apar,le pot lua cu coasa in spatele gradinii,si ciupercutele de roua...ehe!

_____________________
CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! old
Sus In jos
CRUCIAT

avatar

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Sam 19 Feb 2011, 21:07

@dolion a scris:
Le mananc si nereusite! Nu sunt pretentios din fire.
OK, notat, oricum datoram si niste "macaroane"! Cool Very Happy

_____________________
Doctor Cross
Sus In jos
Emil Condor

avatar

Numarul mesajelor : 22402
Varsta : 59
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Sam 19 Feb 2011, 21:08

@VOTAN a scris:
Tinand regim cresc iepuri asta e...Azi a fost la cuptor impanat cu usturoi,cimbru si boabe de piper....Urzici,acus apar,le pot lua cu coasa in spatele gradinii,si ciupercutele de roua...ehe!
Si nu te simti un pic cam... prea privilegiat, având toate alea la dispozitie?

Să vă fie de bine, fratele meu! mwah!

_____________________
_____________________
Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Sus In jos
dolion

avatar

Numarul mesajelor : 22029
Varsta : 66
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   Sam 19 Feb 2011, 21:09

Si mai zice ca tine regim! Cu asa regim, "trai nineaca"!

_____________________
Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Sus In jos
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Doamnelor...ce mai gătiți azi?   

Sus In jos
 
Doamnelor...ce mai gătiți azi?
Sus 
Pagina 4 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SANATATE :: ARTA CULINARA :: TEME GENERALE-
Mergi direct la: